От хилядите падащи звезди

Смуглянка
От хилядите падащи звезди
най-ярката за теб ще избера
с единствена молба теб да опази.

Морето от сълзи ще пресуша
и само радостните сълзи ще оставя
да замъгляват твоите очи...

От всички срещи на Земята
незабравимата аз ще избера
и ще я подаря на теб, любими...

От хилядите слънчеви лъчи
един единствен аз за теб ще избера
и в най-красивата дъга ще го превърна...

От хилядите нощи в мрака
най-нежната и страстна нощ
изпълнена с Любов на теб ще подаря...

От многото години на живота,
единствените мигове на Обич
с тебе само искам аз да изживея!...

11.07.2007г.
Москва, Россия