Куме, зна ш, що мiж iншим

Дмитрий Швидкий
______ПРОХОРЕНКУ
______Роману Романовичу

"Куме, знаєш, що мiж iншим,
на земному просторi
Є собаки, розумнiшi
за своїх господарiв?"
Кум здивовано повiв
на кума бровою
i спокiйно вiдповiв
фразою такою:
"Ти б комусь це говорив!
Менi ж як не знати?-
За життя я пережив
собак тих з десяток!"

16.07.07р.