Я любила веч р...

Евгения Мирошко
Я любила вечір – ти ранок.
Я любила літо – ти зиму.
Проти моїх зір – твій світанок.
Обрала Париж замість Риму…

Я любила квіти – ти листя.
Я любила сік – а ти каву
На мої думки ти не тиснув
Та для себе був завжди правий.

Ти любив самотність і тишу.
Я любила сміх, спілкування.
Я не знаю хто і навіщо
Між нас двох посіяв кохання…