Яка безмежна глибина...

Дмитрий Семенидо
Я зазирнув у твої очі,
Мені так захотілось залишитись у них...
Так солодко до щастя доторкатись
І пити щастя це із уст твоіх…

Твій голос наче музика лунає,
Для мене звук цей чарівний…
Він мої рани заживляє…
Хоча бувають миті - голос цей сумний..

Твій дотик наче оксамит,
Ти в мені ліру прокидаеш,
І до життя мене ти повертаєш,
Коли здаєтся майже вже пішов…

Я прочитав твоі вірші,
І в них побачив глибь криницi…
Так просто у житті помилитись…
Так важко відмолити всі гріхи...

Яка безмежна глибина
Яка безкрайня неволя...
Дивитись у блакитне небо…
І пити біль свою додна…

24/03/2007