трiолет

Василь Ганжар
 / укр./

Не зневажай, того що буде,
І пам`ятай, що вже пройшло.
Хоч хай про нього згадка нудить,
Не зневажай того, що буде,
Адже майбутнє все розсудить,
Коли віддасть добро чи зло,
Не зневажай, того, що буде,
І пам`ятай, що вже пройшло.