I love u, kraine

Терещенко
З_го(ло)ду/ /пої, дай/ /ти щі/
Не /зли, вою й/ за серце
/Бо/ги не/ наше/, все ще,
Я/к віти/ срібної трави/
/Як /ді ти/х(в)о, рої/ Вітчизни/
Все рине в сині кольори,
А ми /зали (ши)мося/ чисті