Де ти, де ти, золотава...

Иннокентий Флик
 - Де ти, де ти, золотава,
довгі кучері ховала?
- У зеленому листочку
ціле літечко я спала.

- Хто тобі там, золотава,
колискової співала?
- Колискової співала
мені мама, мені мама.

- І яка то твоя мама,
золотава, золотава?
- Моя мама білолиця,
сонцелика і ласкава.

- Як то зветься твоя мама,
золотава, золотава?
- Моя неня, моя слава,
моя зіронька яскрава.