Це стомлю

Иннокентий Флик
Це стомлює:
Яскраві кольори,
Одноманітність,
Пахощі дурманні,
Зарозумілість,
Пиха і показність,
Щоденна марнота,
І символізм.

Це стомлює
Й доводить аж до сліз:
Яскраві кольори,
Одноманітність,
Пахощі дурманні...