Передi мною не стоiть питання

Дмитрий Швидкий
Переді мною не стоїть питання -
Скільки на цьому світі проживу?
Я і тепер, і в мить свою останню
життю прожитому складатиму хвалу.

Я жив не бур`яном у цьому світі
і коловся, начебто будяк.
Себе запитував не скільки треба жити,
а ради чого? І, звичайно, - як?

І відповіді сам в собі знаходив.
Не проникався сумом каяття -
ради добробуту свого й народу,
згідно законів людського життя!

24.03.03р