Як i ведеться - жiнка-мати

Дмитрий Швидкий
Як і ведеться - жінка-мати
проклопоталася весь день,
шоб догодить в сімейне свято
гурту запрошених гостей.
А чоловік, як і годиться,-
з дивана, навіть не вставав;
в газету втупившись, дивився,
а може дещо і читав.
Закінчивши приготування,
дружина міряє костюм
і просить лежня на дивані:
"Ти б хоч що-небудь одягнув!"
А чоловік:"Нехай побачать
всі, хто намірився прийти,
який худющий я, що значить -
мене не справно кормищ ти."
"Тоді й труси стягай!- з азартом
дружина піниться-кричить,-
Щоб всі побачили - чи варто
на тебе тратити харчі?"

26.03.03р