Коня ставиш на диби

Дмитрий Швидкий
Коня ставиш на диби,-
можеш "приземлиться".
Як боїшся - не роби,
а ставиш - не бійся.

Споживатимеш гриби -
шанс є отруїться.
Як боїшся - не роби,
а їси - не бійся.

Молотивши в три ціпи,
треба розігріться.
Як не хочеш - не роби,
а робиш - смійся.

Якщо жінку полюбив -
на неї молися.
Як боїшся - не люби,
а любиш - не бійся.

Раз збрехавши від дущі -
ти з брехнею зжився.
Не умієш - не бреши
і брехать не вчися.

За девіз візьми собі
мудрість українську -
Що не любиш - не роби,
а робиш - влюбися.

14.02.04г