Дякую дол

Дмитрий Швидкий
Дякую долі
за те все, що є
в мене доволі
всього, що дає -
зустрічей, друзів,
сонця, тепла...
Дякую дуже
за те, що була
в мене кохана
і що вона є.
...Що я чекаю,-
те доля й дає!

16.02.04р