Phantom 9

Терещенко
Бал-маскарад!
Обличчя із паперу на парад.
Це маскарад!
Від світу схованка в твоїх руках
Лиш одягни –
І розчинися у всіх на очах
Бал-маскарад!
Всі маски несхожі до деталь.
Це маскарад!
Такої маски ні в кого нема.
Рожево-лілового блиск. Вина
Бордового сплеск. Блазень і король.
Вампір і телепень. Всі мають роль.
Зелене й чорне. Королева і
Священик. Ставши на мить лЕвами.
Слід від помади. Лиця... Закрутися
На каруселі. Око золотисте.
Блакитна річ. Тут правда - це брехня.
Хто є хто? І завиті на вуста
Частинки від сердець. Все є.
Обличчя клоуна. Занурся в це,
Упийся цим, допоки не потонеш
У світлі музики, вчуй обертони.