Коли державою керують

Дмитрий Швидкий
Коли державою керують
здоровий глузд і розум,
то, всі, хто в час такий бідують,
повинні мати сором.
Але якщо ні глузд, ні розум
в державі верх не будуть мати,
тоді б повинні мати сором
хто в керівництві і багатий.
Завжди так думали китайці
впродовж тисячоліть,
а в Україні не стидяться
в часи розрухи багатіть...

21.12.97р