Ти често казвай на любимите Обичам те!

Смуглянка
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-415212

Когато ти е много тежко,
тъжно, болно на душата,
когато ти се струва, че над теб
надвиснали са облаци най-мрачни...

Не се отчайвай ти и не унивай,
а вярвай, че дори да не е скоро
лъч слънчев - топъл и прекрасен
ще се промуши да разсее облаците...

Ще те докосне нежно, бавно,
и ще се стопли твоята Душа.
Надеждата е като майчина милувка,
най-чистата и свята обич на света...

В този свят студен, самотен,
дори да ти е много тежко,
ти не губи надеждата в доброто
и често казвай на любимите "Обичам те"!

Затуй те моля, аз, любими,
макар да ти е много тежко,
ти болката недей да криеш,
защото знаеш колко те обичам!

Че Любовта единствена, повярвай ми,
в трудни мигове да ни спаси способна е.
Затуй, дори да ни е много тежко,
ще устоим, ако все още се обичаме!

27.08.2007г.
София, България