Роберт Геррик. О любви. Upon love

Санталов
Любовь подобна Кругу, Небесам,
Сменяя благо благом здесь – и там.

Robert Herrick
UPON LOVE

Love is a Circle, and an Endlesse Sphere;
From good to good, revolving here, & there.