Зiронька ся на небi менi...

Иннокентий Флик
Зіронька сяє на небі мені,
Ні не яскрава, не ясна.
Просто я бачу її у вікні.

Знаю, що десь за мільйони світів
В час одночасний зі мною
Хтось подивився на зіроньку цю.

Другом моїм буде завжди душа,
Та що зорить тую зірку,
Чує вона, що шепоче моя.

Ні, не тому, що яскрава вона
Я обираю ту зірку.
Просто я їй повіряю слова.



Другові квітки-нагідки