Ми читали з тобою даремно старi фолiанти...

Галина Тальнова
Ми читали з тобою даремно старі фоліанти,
у яких нас чекало на чатах старе дежавю.
В цім романі був Він наче ти, та одначе
не впізнала тебе, хоч впізнав мене ти.

Ми блукали сторінками книги одної.
Зустрічались на другій, двадцятій, стонадцятій теж,
але доля спіткала, спіймала, обрала.
Я була як Вона, та даремно старезні
фоліанти писали історію веж.