Стара кав ярня

Любовь Либуркина
Ці тістечка у формі серця,
що зводять роки нанівець,
і запах молотого перцю,
і кривоногий той стілець,

рожеві стіни тут ще й досі,
десерт блакиті за вікном,
у порцеляні стигне осінь
і трішки кави з коньяком...