Коли б мав би нагоду

Дмитрий Швидкий
______Свої симпатії до політика
______Юлії Тимошенко ніколи не
______приховував і тільки БЮТу
______довіряю сьогодні

Коли б мав би нагоду,
в переповнений зал
і для всього народу
я б таке ось сказав:
"Поклоняйтеся дурням
і чекайте від них
щонайдовше - з полудня
здійснень намірів всіх.
Нісенітнець багато
і вони не звелись -
ваша вулиця свято
теж побачить колись.
Та це зовсім не значить
Петре, Павле, Іван,-
що це свято відзначить
доведеться і вам.
Вас попросять культурно:
"Свят своїх підождіть"
І пошиють вас в дурні.
І дурними живіть.
Хто пошиє? Самі ви
і самих же себе...
Завтра жить не зумієш,
не навчившись тепер.
Мені, навіть здається,
хоч не вірю я в те,
що з надією в серці
всі ви й перемрете.
Поклоняйтеся дурням,
вірте в їх правоту
і страждайте бездумно
за ту віру "святу".
Поклоняйтеся дурням!"

08.06.04р