Однi баби керують Украiною

Дмитрий Швидкий
______ТИМОШЕНКО
______Юлії Володимирівні

Одні "баби"
керують Україною,
а серед них -
єдирий чоловік,
котру не гріх
назвати і ЛЮДИНОЮ
між вижившими
з розуму калік.

05.10.07 р.

P.S.
А завтра вже буде 10 років від написання "Україна стоїть на колінах"...
Роки приходять, а мудрість запізнюється...