Ти вiдпускай мене

Кристиан Чант
Ти відпускай мене, мила панночка,
Ти відпускай до синіх зірок
Мені до смерті дійти не далече
Хіба зроблю я останній крок?

Ступати мовчки ногами босими,
И розбивати коліна в кров.
Всі почуття залишаю в осені,
Я буду проклятий,як любов...

Коли кохаю - кричу “ненавиджу”,
Я заблукав у морі думок.
Менi до Раю дійти не далече
Дозволь зробити останній крок...