стигмати

Иннокентий Флик
Ходжу по храмах:
православних і чужих.
Співаю з іншими:
„Осанна”.
На сон молюсь
за кривдників своїх,
бо як не помолюсь
не сплю до рана.
Святе письмо штудую
 у метро
карманного формату,
і пластиром заклеєні
 стигмати
ховаю під шарфом.