Qs

Алан Гацунаев
You’re asking me
 do I have feelings?
Whether can I believe or love?
When sun arises out my window.

You’re asking me
 when did it happen?
Where memories, emotions go?
When sun is high out my window.

You’re asking me
 what do I do
When heart is teared in two apart?
When sun goes down out my window.

Two words in answer:
 Moon and night.