А небо - зiрками сльози

Мила Московская
***

 Упала з небес сльозинка,
 А може, то зірка впала.
 Колюча, немов льодинка,
 Залізна, холодна стала.
 Здивовано зірку бачить,
 Берізка - красуня лісу.
 Та листячка не настачить,
 Зникають знайомі риси.
 А сивий холодний вітер,
 Зірвав її плаття, шепче.
 Зігрію в своїх обіймах,
 Довірся і стане легше.
 Зі снігом прийдуть морози,
 Я буду твоїм коханням.
 А небо - зірками сльози,
 Що лиш по весні розтануть...


2007-10-21
Мила Московская