Аукц он...

Арсенина
Я напевно до тебе звикла,
Хоча, було дуже боляче.
Обпечена твоїми вустами,
Зігріта твоїм подихом.
Але розбита...
На невеличкі та зовсім,
Зовсім дрібненькі частини...
Ти прийдеш рано,
Принесеш квіти.
Та уламків не знайдеш.
Прийшов інший...
Хазяйновитий.
Позамітав скрізь,
І лагодить...
Клеєм, пензлем...
Серцем.
Найважливіший інструмент.
Потріскана вся така,
Стою на поличці
Навіщо?
Для інтер’єру
Ти мене викупив
Чесно чи ні...
Неважливо...
Зміг.
Поповнив шафку трофеїв.
Що набридла?
Аукціон...
Розпродаж зламаних...
Продано!
Ну що Хазяйновитий,
Твій інструмент іще працює?
У мене тут душа поламалась...