Рондель

Василь Ганжар
 ( укр.)

В день іменин на радість Ванді
Я подарую їй квітки.
Хай колір чайної троянди
Вона сприймає залюбки.

Щоб був і мій букет привабний,
І аромат його тонкий,
В день іменин - на радість Ванді-
Я подарую їй квітки.

Хай навіть це не діаманти,
Та дотик ніжної руки
І посміх дружній і палкий,
Привітний вірш, як хіт естрадний, 
В день іменин - на радість Ванді.