Карма

Svyatoslav Synyavsky
Я ніжно цілую
полин твоїх вуст,
кохаюся в сіні волосся.
Усе що збулося,
що мається бути
немає вже сенсу...
Червоної рути
і зілля для Гриця
навіщо шукати?
Навіщо водицю
кропить обіч хати,
коли є цілунок
і браму відкрито,
і спалено карму,
і сплачено мито?
Усе що збулося
і малося бути
забуто,
……забуто,
………забуто…