Океан

Ваарг
Обережними рухами пальців
Кудрі хвиль піднесу до очей
Ефемерні картинки з минулого
Активуються мов механізм
Ностальгія – щодня і щомиті

Обіймаю обіймами старців
Крихти часу цінуючи мить
Ехо моря осінньо-похмурого
Абсорбує мій мозок
Нарешті я там

Обережно
        рухливими
             мудрими
Крижаними
        зимовими
             пальцями
Ейфорія
        залила
             мене
Абсолютно гігантською хвилею
Неймовірно прозорою масою

О К Е А Н