***

Ксения Защепкина
І день, і ніч злились в єдине,
Коли тебе зустріла знов.
Лише до тебе серце лине,
Лише тобі - моя любов.
В щасливий час самотні душі
Були поєднані,але
Ніщо в житті не вічне, друже,
І серце б’ється знов саме.