Молитва

Юрий Дубинский
Господи, прошу, дай сили
Бачити що є добро.
Господи, шли моїм милим,
Щастя, любов і тепло.

Знаю, не вправі просити,
Але прошу не собі,
В дім, де зростатимуть діти,
Світло небесне пусти.

Дай моїм любим здоров`я,
Думки крилаті, ясні,
Сил протистояти болю,
Що неминучий в житті.

Господи, дай їм натхнення,
Помилки всі їм пробач,
Господи, у сьогоденні
Їх обігрій, Отче, наш.

10.11.07