Ще трiшки

Любовь Либуркина
Брудніють омиті ноги
від зречень і зради,
якої вам ще допомоги,
якої поради,
якого ще болю
він має зазнати,
щоб ви зрозуміли:
любити – не значить
карати,
чи, може, хтось інший
захоче
на гору ту пішки?
......................
– Скільки терпіти, Отче?
– Ще трішки...