Contact

Маринка Мельниченко
а
улыбка
is very charming,
когда из Сердца...

а
глаза -
- очень красивы
when looking deeply
In and...

...voice...
so very special,
настолько deeply
goes through and out...
и по спирали...

а
танец Силы
is so spontanous -
like inner fly of
ума,
души
и
тела
so far above
the sky and space,
что возвращаться
подчас непросто,
но...

you're sitting right here now
и
нет границ and distances
for our little souls