Мiй сон

Юрий Дубинский
Мій сон.
В ньому ти.
Сплячий місяць
Торкається сумно дерев.
Вікно.
Всюди тиша.
Вимірюю подихом час.
Твій дотик.
Я майже колишній.
Стискається простір
Навколо нас.
Ліхтар
Розпочав розмовляти
Напружено звуками «з-з-зе».
Дивитись. Стояти. Вдихати
У темряві
Тільки
Тебе…

30.11.07