Доки душа коханням

Дмитрий Швидкий
Доки душа коханням
наповнена сповна,
доти живе бажання
пяніти без вина.
Коли не вистачає
високих почуттів,-
свою ціну втрачає
усе в цьому житті.
Про те, що це - не жарти,-
спитайте будь-кого,-
кохання тільки варте
прожитого всього.

13.12.07р