Робiть Добро

Дмитрий Швидкий
______Добро і зло, що виходять від нас,
______повертаються потім, помножені
______на кількість людей, котрим
______були спричинені. (народне)

Робіть Добро.
Побільше. Не скупіться.
Ваші старання марно не минуть.
Добро наповнить душу через вінця
коли його вам люди повернуть.

Робіть Добро.
Про нього довга пам`ять
не меркне і не блідне між людей.
Тільки воно спроможне вас прославить,
якщо вам слава сниться кожен день.

Робіть добро.
Сьогодні, завтра й знову
розпочинайте ранок з добрих справ.
Чи врешті решт хоч тихим добрим словом,
змінивши в ніжну посміщку оскал.

Робіть Добро.
Бо й зло, що ви творили,
вертається так само від людей,
вкорочуючи шлях ваш до могили.
Не вмить. Потроху. Кожен божий день.

Робіть Добро...

13.08.1995р