З Р здвом Христовим!

Владимир Лысяк
З Різдвом Христовим!

Сяє зірка яскрава,
Сповіщає нам благую вість:
Христос на землі народився,
Співай же, світ, веселись!

З Різдвом вас Христовим вітаю,
Бажаю терпіння й добра,
Хай зірка вам шлях освіщає,
Хай в житті вашім будуть дива!