Як гарно про мову ми дбаемо

Дмитрий Швидкий
______Кравчуку
______Леоніду Макаровичу

Як гарно про мову ми дбаємо!
По-іншому ніяк сказати.
Ми маємо те, що ми маємо
і знаємо те, що вже знаємо -
нам більше не знати й не мати.

Закручені в роги баранячі
думки, як і в фразах слова.
Збагрути не можна їх граючись,
а тільки язик свій ламаючи,
що аж затріщить голова.

До чого ми з вами так прийдемо,
чи може уже і прийшли?
І треба змиритись із злиднями,
які разом з фразами пишними
з собою ви нам принесли?

27.01.1994р