Я себе уявила примарою. На украинском языке

Юлия Дзюба
Я себе уявила примарою
Як літатиму в небі із птахом
Що не стану для старості парою
І не буду чиїмсь нічним жахом.

Як крізь стіни і шкіру з одежею
Зможу вільно проходити в часі
Все побачу, що оком обмежено
І з’явлюся в новій іпостасі.