Когда замолкает телефон На украинском языке

Юлия Дзюба
Коли замовкає телефон
Я маю знов чомусь передзвонити
Коли замовкає телефон
Свої бажання і натхнення десь подіти.

Коли замовкає телефон
Стаю глухою, світ мене не чує.
Коли замовкає телефон
Рука в повітрі тихо вірш малює.

Коли замовкає телефон
Тоді не чую світ навколо себе.
Коли замовкає телефон
Я хочу жити лиш заради тебе.