Снiг навчиться кохати по-iншому на украинском язык

Юлия Дзюба
Сніг навчиться кохати по-іншому,
Не слідами, а палкістю криг.
І відомо це тільки Всевишньому,
Як не бачить сніжинка інтриг.

І від кожного білого дотику
Потепліє на наших вустах.
Краплі свіжого, зимнього подиху
Намалюють картини в містах.