Менi хочеться бути з тобою. На украинском языке

Юлия Дзюба
Мені хочеться бути з тобою.


Мені хочеться бути з тобою.
Бути пульсом твоєї долоні.
Мені хочеться бути з тобою.
Бути сяйвом в твоєму полоні.

Хочу дихати кожну хвилину
Твоїм поглядом, кинутим в небо.
Хочу голубом білим у зиму,
За вікном пролетіти для тебе.

Щоб душі твоїй посмішку щиру,
Цілувати душею своєю,
Полетіти до вічного миру,
І залишитись завжди твоєю.