Менi вчора забракло смiливостi. На украинском язык

Юлия Дзюба
Мені вчора забракло сміливості.

Мені вчора забракло сміливості
Подивитись тобі в самі вічі.
Може просто не було можливості,.
Або серце лягло в протиріччі.

Мені вчора забракло сміливості
Розділити з тобою хурделицю,
Не злякавшись, а просто від сирості,
Що під ноги нам в темряві стелиться.

Мені вчора забракло сміливості
Подивитись тобі в самі вічі.
Мені вчора забракло сміливості
Але завтра я це зроблю двічі.

*
Забракло сміливості- не хватило смелости;
В самі вічі- прямо в глаза;
Можливості- возможности;
Протиріччі- противостояние;
Хурделиця- метель;
Злякатись- испугаться.