Я закрию сторiнку у вчора. На украинском языке

Юлия Дзюба
Я закрию сторінку у вчора.

Я закрию сторінку у вчора,
Повернуся і крикну: «Привіт!»
Ти сьогодні нагадуєш море:
Море щастя, любові, політ.

Незбагненної думки колеса
Відвезли мою душу у Рай,
Ти сьогодні чомусь не принцесса...
Я не вмію казати прощай.