Грав на скрипцi вiтер... На украинском языке

Юлия Дзюба
Грав на скрипці вітер...

Грав на скрипці вітер вранці.
То наверх піде, то – вниз.
Люди – ноти, муз посланці,
Грали «Вітровий каприз»

Та нажаль всі йшли й не чули
Пісню генія вітрів,
День пройшов, вітри – поснули,
Зникли звуки з нот рядів.