Я робитиму вигляд, що йду не до тебе

Да Логос
Роби вигляд, що палиш і заплющуєш очі,
Роби вигляд, що ранок приніс тобі все,
Що цілунки залишились в пам'яті ночі,
А день мене іншим потоком несе.
В цьому натовпі важко подумати двічі,
Протягнути назустріч долоню як птаха.
Роби вигляд, що чуєш благання одвічні,
Що любов у тобі як безглузда комаха.
Ти приходиш у снах і так само зникаєш,
Не говориш про що нам співають дерева.
Роби вигляд, що більше мене не чекаєш,
Я робитиму вигляд, що йду не до тебе.