Таке ведеться вiк вiд вiку

Дмитрий Швидкий
Таке ведеться вік від віку
з тими, хто Істин суть беріг -
міняти затишок домівки
на негаразди всіх доріг.
Тепер така і в мене доля.
Але коли на шлях цей став,
знав,що не бути їй простою.
Та чи й була вона проста?
Ніде. Ніколи. І ні в кого.
Категорично? Без підстав?
...Хто хоч грамину вірить в Бога,-
згадайте митарства Христа.

01.02.08р