протирiччя, яс, на рiднiй...

Георгий Че
Краплі та камні
Не на життя боротьба
Небо дивує

Старий підрамник
Має сенс без полотна
Пензля та фарби?

Шлях, де нема протиріч
Правий, та прісний
Сонце засліпить – ніч клич
Втішить, бо різні...