***

Любовь Либуркина
***
не в позі щастя
погодилась камбала
були б діточки...

***
не в позі щастя
облиш акробатику
своїх фантазій
Камасутрі не треба
на роботу о восьмій

***
закляк чекати
поки кімоно скинеш
добре туземцям

***
закляк чекати
доки ефект побачу
того любистку
правду діди казали
краще вуста дівочі

***
за мною в постіль
не поспішай плейбою
не помолившись

***
за мною в постіль
ти обіцяв стрибнути
ієроглифом
тепер китайську вчити
або довічна цнота