Покорявам се на магията на любовта изцяло

Смуглянка
Поглеждаш мен -
усмихнато
и влюбено,
и нежно...
И аз потъвам
в очите ти
прекрасни...
безнадеждно...

Докосваш мен -
изгарящо
и тръпнещо,
и нежно....
И се отпускам
в обятията ти
вълшебни
безрезервно...

Целуваш мен -
тъй сладко,
игриво
и красиво....
И покорявам се
на магията
на любовта
изцяло....

Обичаш мен -
тъй всеотдайно,
искрено,
и страстно...
И чувствам аз,
че на света
няма нищо
по-прекрасно!!!

11.02.2008г.
София